İnsan oğlu doğrularını bildiği ama çözemediği, çözülmesinde etkili olamadığı yada etkili olmasını düşünmediği sorunlara üzülmesi gerek pek çok yurtsever Türk gibi ve bir Müslüman insan gibi.

Yüzyıllardır güzel yurdumun üzerinde oynanan oyunlar günümüzde de oynanmaktadır. Sadece bu vatanımız üzerinde mi oyunlar oynanıyor. Hayır. Doğu Türkistan, Filistin başta olmak üzere Orta Asya, Orta Doğu, Afrika, Avrupa da ve dünyanın her neresinde bir Türk yada Müslüman yurdu varsa orada mutlaka bir entrika, oyun kurma beşindeler.

Bizlerin yüzyıllardır yaşadığı tecrübelerle bunları göz göre göre görmezden gelmemiz anlamsızdır. Hele de insanlar yol gösterenlerin yada devleti yönetenlerin, siyasilerin kişisel yararları adına bunları görmezden gelmeleri anlamak mümkün değildir.

Günümüz şartlarında bir koltuk ve makam kapabilmek için her şeylerini feda eden kişilerin kişiliksizleşmelerine tanık olmak çok acı vermektedir. Maalesef bazılarımız iktidar olmak için, bazılarımız da iktidarlığı kaybetmemek için olmadık tavizler vermektedir. Bu verilen tavizler maalesef daha doğmamış çocukların geleceğini yok etmektedir. Ancak bizler bunlara da sessiz kalıyoruz.

Hainlerin, düşmanların hele de yenidünya düzeni adı altında Dünyadaki insanlığı köleleştirme beşinde olanların düşünce yapıları farklı çalışmaktadır. Onların acunu insanları kontrol altında tutmak ve istedikleri gibi hükmetmek olduğundan onları anlamak da kolaydır. Düşman düşmandır sonuçta. Onlardan başka şeyler beklemek te yanlış olur. Bizi üzen bunların çıkarlarına kendi kişisel yada siyasi çıkarları uğruna bilmeden destek vermeleridir, Oyuna gelmeleridir.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber