BAŞKAN GENÇ: BU MAKAMLAR AĞLAMA MAKAMI DEĞİL

Köprübaşı’nın sorunlarını çözmek için büyük bir gayret ortaya koyacaklarını belirten Başkan Genç, “Hal ve şart ne olursa olsun mazerete sığınmayacağız. Bu makamlar ağlama makamları değil, çözüm üretme makamlarıdır” dedi.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, 31 Mart yerel seçimlerinin ardından başlattığı ilçe ziyaretlerine devam ediyor. AK Parti Köprübaşı İlçe Teşkilatı’nı ziyaret eden Başkan Genç, İlçe Başkanı Mustafa Uzun, mahalle başkanları ve partililerle bir araya geldi. Buradaki görüşmenin ardından Köprübaşı Belediyesi’ne giden Genç, Başkan Ali Aydın ve mahalle muhtarlarıyla toplantı gerçekleştirdi. Son olarak MHP İlçe teşkilatıyla buluşan Başkan Genç, ilçede esnaf ve halk ziyaretlerini de ihmal etmedi. İlçe teşkilatı ziyaretinde, Köprübaşı’nın Trabzon için çok kıymetli bir ilçe olduğunun altını çizen Başkan Genç, “Köprübaşımız hem Trabzon'a hem Türkiye'ye değerli insanlar yetiştirmiş bir ilçemizdir. Partimizin kuruluşundan itibaren bu güzel ilçemizle beraber haşır neşir olduk. Dertleriyle dertlendik, bir şeyler üretmeye gayret ettik. Köprübaşımız teşkilatımız her zaman Cumhurbaşkanımızın yürüyüşünün arkasında durmuştur. Cumhurbaşkanımızın yürüyüşü bu milletin yeniden ayağa kalkışının, yeniden uluslararası alanda sahnede çıkışının bir alametidir. Trabzon'un ve Köprübaşı'nın bu konudaki kararlılığını ortaya koyması, partimizin kuruluşundan itibaren çok kıymetlidir” dedi. 

OTURDUĞUMUZ YERDEN YÖNETMEYECEĞİZ
Başkan Genç, Köprübaşı ilçesinin oyunu artırarak Trabzon’da 2. sırada yer almasının çok önemli olduğunu ifade ederek, “Bunun teşekkürü için buradayız. Bunun bize yüklediği sorumluluğu bilerek buradayız. Allah nasip ederse bu iradeyi ortaya koyan teşkilatımızı ve belediye başkanımızı Köprübaşı’mızda mahcup etmeyeceğiz. Köprübaşı’mızın sorunlarını çözmek için büyük bir gayreti ortaya koyacağız. Hal ve şart ne olursa mazerete sığınmayacağız. Bu makamlar ağlama makamları değildir. Bu makamlar sorun üretme makamları değildir. Bu makamlar çözüm üretme makamlarıdır. Kaynak bir yerden kısılıyorsa, başka bir yerden arayıp kaynağı üreteceğiz. Trabzon'da oturduğumuz yerden değil, her yere geleceğiz. Şehrimizin her noktasında olacağız. Bütün gayreti beraber ortaya koyacağız. Çünkü Cumhurbaşkanımıza bu dönem güç vermemiz lazım. Hep ondan güç aldık. Şimdi ona bizim omuz vermemiz lazım. Onun için bu yük bizim sırtımızdadır” dedi. 

KÖPRÜBAŞI’NDA İZ BIRAKACAĞIZ
Köprübaşı Belediyesi ziyaretinde Köprübaşı’ndan büyük güç aldıklarını söyleyen Başkan Genç, “Köprübaşı’mız hem büyükşehirde hem ilçe belediyesinde bize güçlü bir destek verdi. Mutluyuz ve sizlere müteşekkiriz. Bunun bize büyük bir sorumluluk yüklediğinin farkındayız. Köprübaşı’mızın bizden beklentileri var. Harmantepe yolumuz önemli bir konumuzdur. Belediye başkanımızın da öncelikli talepleri arasındaydı, o nedenle de önceledik. Bütün muhtarlarımızı ilgilendiriyor. Onun dışında su, yol, betonlama ve asfaltlama konularında müşterek sıkıntılarımız var. Köprübaşı’mıza vakıf olan bir kardeşinizim, bu yörenin bir çocuğuyum. Trabzon’daki kaynaklarımızı en verimli bir şekilde kullanmak için önümüzde güzel bir hizmet dönemi var. Bütün sorunlarımızı çözme gayreti içerisinde olacağız. Hep beraber mesai arkadaşıyız. Dertlerimiz bir; o nedenle dosyalarımızı aldık. Sadece seçim zamanı gelmiyorum. Daha sık Köprübaşı’mızda olacağız. Köylerimize, yaylalarımıza bu dönem inşallah güzel hizmetler yapacağız, iz bırakacağız” şeklinde konuştu.

SORUNLARI ÇÖZECEĞİZ
Köprübaşı Belediye Başkanı Ali Aydın ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Büyükşehir belediye başkanımıza, ilçemize be bizlere verdiği özel değerden dolayı çok teşekkür ediyorum. Genel hatlarıyla bizim burada yol ve işsizlik sorunumuz var. Yaylalarda düzensiz ve plansız yapılaşma ile mücadele ediyoruz. Harmantepe Şehitliği bizlere yakışacak bir şekilde yapıldı. Emeği geçenlere çok teşekkür ediyoruz. Başkanımızla beraber ilçemizin sorunlarını çözüme kavuşturacağımıza inancım tamdır. Şimdiden kendilerine teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

BAŞKAN GENÇ BİZE GÜÇ VERDİ
AK Parti Köprübaşı İlçe Başkanı Mustafa Uzun ise ziyaretten dolayı Başkan Genç’e teşekkür ederek, “31 Mart yerel seçimlerinde halkımızın partimize ve başkanımıza gösterdikleri yoğun ilgiden dolayı teşekkür ediyorum. Başkanımız Ahmet Metin Genç’ten Allah razı olsun. Bize güç verdi. Ziyaretinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber