ERDOĞAN’IN TRABZON’A SELAMI VAR

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Trabzonlulara selamını ileten Başkan Genç, “Cumhurbaşkanımızın attığı cesur adımlar, Türk tarihine altın harflerle yazılacak işlerdir” dedi.

AK Parti Arsin İlçe Danışma Meclisi Toplantısı, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu, AK Parti Arsin ilçe Başkanı Paşa Kozoğlu, meclis üyeleri ve partililerin katılımıyla gerçekleşti. Seçimin ardından gerçekleşen ilk danışma meclisinde konuşan Başkan Ahmet Metin Genç, çok güçlü bir parti olduklarını ifade ederek, “Arsin'imizden yüzde 58’e varan bir oyla büyükşehirde verdiğiniz destekten dolayı teşekkürlerimi iletiyorum. Bu bizim için bir gurur vesilesidir. Biz Cumhurbaşkanımıza bir söz vermiştik. O sözümüzü Türkiye'de büyükşehir belediyeleri arasında Trabzon Büyükşehir Belediyesi’ni birinci sırada çıkararak yerine getirdik. O sözün yerine gelmesini sağlayan irade sizlersiniz. Bu bizim için gurur verici bir derece, aynı zamanda büyük sorumluluk. Çünkü bu dava sadece bir seçim kazanma kaybetme olayı değildir. O nedenle bu yolda bugüne kadar olduğu gibi büyük bir emeği, gayreti yeniden ortaya koymamız lazım. Onun başlangıcı işte bu toplantılardır, danışma meclisleridir. Yeni bir yolculuğa başlayıp, Trabzonlular olarak Cumhurbaşkanımızın arkasında dimdik durmaya devam edeceğiz” dedi.

BÜYÜK BİR AİLEYİZ
Başkan Genç, “Arsin'in meydanında ne söz vermişsek yerine getireceğim. Bunun gayreti içerisinde olacağım ki sizin de burada eliniz güçlü olsun. El ele verip bu yolculuğu inşallah devam ettireceğiz. Bu konuda içiniz müsterih olsun. Biz güçlü bir partiyiz. Büyük bir partiyiz. Büyük bir aileyiz. Seçimler noktasında bize geleceğe dair ümit veren tespitimiz şudur: Halkımız bize ciddi bir mesaj vermiş. Ama halkımız bizi bırakmamış. Bu mesajı hepimiz iyi okuyalım. Nerede eksik yaptık? Neden insanlarımız sandığa gitmedi? Veya neden gidip başka bazı ilçelerimizde farklı tercihler yaptı? Demokrasilerde halkın iradesi sorgulanamaz. Bunların hepsinin muhasebesini yapıp, ona göre kenetlenip bu yolculuğu devam ettirmemiz lazım” şeklinde konuştu.

KAHRAMANLARI BİRLİKTE ANDIK
Başkan Genç, Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan övgüyle söz ederek, “Cumhurbaşkanımız öyle cesur adımlar atmış, öyle kararlar almış, öyle uygulamış ki şu anda geriye dönüp baktığımız zaman hepsi siyaset tarihine, Türk tarihine altın harflerle yazılacak işler. Hiç kimse Ayasofya'nın ibadete açılabileceğine ihtimal vermiyordu. Ama bir babayiğit, memleketin cesur evladı, lider Recep Tayyip Erdoğan ‘Ayasofya açılacak’ dedi ve açtı. Birçok şeyler yapıldı. Cumhurbaşkanımızın davetiyle beraber Kıbrıs’a giden dört belediye başkanından bir tanesi de bendim. 50 sene sonra 50 tane askeri gemiyle beraber Kıbrıs'a bir kez daha çıkarma yaptık. 50 sene önceki kahramanları, gazilerimizi orada hep beraberce andık. Cumhurbaşkanımız çıktı; ‘Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti uluslararası arenada bağımsız bir devlet olarak varlığını sürdürecek’ dedi. Bu başlı başına bir olay. Her tarafta Türkiye'nin gücü var” ifadelerini kullandı.

CUMHURBAŞKANIMIZ İLE BİRLİKTEYDİK
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın liderliği ve Trabzon hassasiyetinden bahseden Başkan Genç, “Cumhurbaşkanımızın teşkilatçılık anlayışı Arsin'imizde de Trabzon'umuzda da yurdun her tarafında da aynı şekilde ve aynı anlayışla devam etmesi lazım. Bu konuda da güvencimiz sizlersiniz. Beraber yapacağız. Beraber başaracağız. Kırdığımız, gücendirdiğimiz, seçmenimiz, dava arkadaşımız olabilir, gönlünü alacağız. Vazifemiz bu manada zor değil. Sadece bunu yapabilecek imkana sahibiz, kabiliyete sahibiz, teşkilat gücüne sahibiz. Büyükşehir belediyemiz var. Büyükşehirde meclis üyelerimiz var. Arsin'imiz de meclis üyelerimiz var. Koca bir teşkilatımız var, il başkanımız, ilçe başkanımız el ele verelim bu süreci hep beraber cumhurbaşkanımıza yakışır ve yaraşır şekilde sürdürelim. Sıfatımız ne olursa olsun önemli olan bu yürüyüşün içerisinde görev almaktır ve Tayyip Erdoğan'a yol arkadaşı olabilmektir. O nedenle bu bilincinizden dolayı sizleri kutluyorum. Geçtiğimiz günlerde Erdoğan ile beraberdik. Cumhurbaşkanımızı uçağa koyarken, “Başkan'ım Trabzon'daki bütün dava arkadaşlarıma ve hemşehrilerime hususi selamımı ilet” dedi bana. Ben de o selamımı ileterek sizleri selamlıyorum. Hepinizi Allah'a emanet ediyorum” şeklinde konuştu.

ARKAMIZDA AHMET BAŞKAN VAR
AK Parti Trabzon il Başkanı Sezgin Mumcu ise, “Arsin’imizde maalesef belediye bize ait değil ama Büyükşehir Belediyemiz var. Ahmet Metin Genç Başkanımız var. Kendinizi yalnız hissetmeyin. Ahmet Metin Genç Başkanımızın buradaki desteğini sürekli arkamızda hissedeceğiz. Burada arkanızda Ahmet Metin Başkan var, il başkanı olarak ben varım, ilçe başkanımız var. Bizler büyük bir davanın mensuplarıyız. Sayın Cumhurbaşkanımızın öncülüğünde 23 yıldır hak davanın neferleriyiz. Bundan da çok büyük bir gurur duyuyoruz” dedi.

BU DAVANIN NEFERİYİZ
AK Parti ilçe Başkanı Paşa Kozoğlu, “Biz yönetim kurulu olarak seçimden sonra da durmayarak her hafta bir mahallemizi ziyaret ederek vatandaşlarımızla, muhtarlarımızla ve mahalle başkanlarımızla bir araya geliyoruz. Mahallelerimizin sorunlarını dinleyerek çözüme kavuşturmak için ilgili mercilere aktarıyoruz. Yapmış olduğumuz hizmetleri, eserleri anlatıyoruz. Görevimiz ne olursa olsun hepimiz bu davanın bir neferiyiz. AK Parti'de siyaset yapmak demek öncelikle bu sorumluluğu üstlenmeye talip olmak demektir. Bizler de bu sorumluluğumuzun bilincinde Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde al bayrağımızı en yukarı taşımanın gayretindeyiz” diye konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber