SAADET PARTİSİ TRABZON İL BAŞKANI ŞAHİNTAŞ: İKTİDAR FİLİSTİN SINAVINI KAYBETMİŞTİR

TÜRKİYE’NİN SINIRLARI FİLİSTİN’DEN BAŞLAR

Filistin’de devam eden soykırımın üzerinden yaklaşık bir yıl geçti. Başta ülkemiz olmak üzere İslam ülkeleri ise bu vahşeti kınamaktan öteye gidemedi. Maalesef İslam ülkelerinin liderleri, sanki yetki kendilerinde değilmiş gibi İslam ülkelerini adım atmaya çağırıyor. Büyük Ortadoğu Projesi adım adım ilerliyor, yirmi sene önce Erbakan hocamız Suriye ile ilgili söylediklerinde nasıl haklı çıktıysa bizler de ilerleyen yıllarda yaşanabilecek tehlikelere karşı ülkemizi uyarıyoruz. Bugün Gazze’yi yalnız bırakanlar, yarın Şam’ı, daha sonra da Ankara’yı yalnız bırakmayacaklar mı? Bilinmelidir ki, Türkiye’nin sınırları Filistin’den başlar.

İktidardakiler popülist söylemlerle milletimizi manipüle ederek seçimleri değil, caydırıcı yaptırımlarla ülkemizin ve bölgemizin geleceğini düşünmelidir. Nasıl ki büyük şeytan Amerika, İsrail’e her konuda destek veriyor, maddi yardımda bulunuyor, savaş gemilerini bu bölgeye gönderiyorsa; ülkemiz de samimi ve gerçek adımlarla Filistin’in yanında olduğumuzu göstermelidir. Unutulmamalıdır ki siyonist İsrail sadece güçten anlar.

SAYIN BAHÇELİ İSRAİL’E 24 SAAT MÜHLET VERELİ TAM 11 AY OLDU

Maalesef ki iktidar sahipleri bu imtihanda sınavda kaldı. Üzülerek söylüyoruz ki kürsülerde gösterilen performansı masa başında göremedik. Sayın Bahçeli, İsrail ordusuna 24 saat mühlet vereli tam 11 ay oldu.

Üzücüdür ki artık Filistin davası gündemimizde bile yeterince yer bulmuyor.  Filistin’de yaşananlara alıştırıldık. Ama buradan ifade etmek istiyoruz ki biz Milli Görüşçüler, Saadet Partililer, nehirden denize özgür Filistin kurulana dek, yeryüzünde adil bir düzen inşa edilene dek çalışmaya devam edeceğiz.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber