Trabzon’a hakaret festivali!

TRABZON HALKI DAVET EDİLMEDİ
Festivalin, başından beri skandallara sahne olduğunu belirten Haluk Batmaz, “Trabzon Kültür Yolu Festivali düzenleyeceksiniz ama o festivale Trabzon’umuzun en büyük ilçesi ve kalbi olan, festivale ev sahipliği yapan Ortahisar’ın Belediye Başkanı Ahmet Kaya’yı davet etmeyeceksiniz, Türkiye’nin birinci partisi olan CHP’nin il ve ilçe başkanlarını davet etmeyeceksiniz; bu Trabzon halkının davet edilmemesi demektir. Millet iradesini hiçe sayan, kendi isteklerini, düşüncelerini dayatan anlayışa halkımız gereken cevabı 31 Mart’ta net bir şekilde verdi ama görüyoruz ki iktidar bu sonuçtan ders çıkarmadı ve hala vatandaşla inatlaşmaya, ‘ben yaptım oldu’ anlayışıyla keyfi uygulamalara devam ediyor” diye konuştu.

ORTAK AKIL YERİNE AKIL TUTULMASI
“Biz, her görüşten insanımızın ortak aklıyla Trabzon’umuzu daha mutlu, daha yaşanılabilir bir kent haline getirmeye çalışırken, kendini milletin üstünde gören anlayış, akıl tutulması içinde saçma sapan işler yapmaya devam ediyor” diyen CHP Ortahisar İlçe Başkanı Haluk Batmaz sözlerine şöyle devam etti:
“Trabzon kültürünü tanıtma iddiasıyla bir festival düzenliyorlar ama bakıyoruz ki Trabzon kültürünün birçok öğesi programa alınmamış, alınanların Trabzon ile ilgisi yok. Daha da vahimi, ‘Trabzon’a Değer Katanlar’ adı altında düzenledikleri etkinliğe Trabzon’a, Trabzonlulara ağır hakaretlerde bulunan bir kişiyi davet ediyorlar. Bu Trabzonlunun aklıyla alay etmektir. Bu festival, Trabzon’un kültürüne, kimliğine ve iradesine hakaret festivaline dönüşmüştür.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber