TÜRKAV, MHP TRABZON İL BAŞKANINA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİNDE BULUNDU

Ziyarette; MHP İl Başkanı Tolgay Sivrikaya’ nın yaptığı kavuşmasında Trabzon TÜRKAV Başkanımız Kenan KURU ve Yönetim Kurulunun ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Trabzon’umuz ve davamız adına yapacağımız çalışmalarda beraber olacağız. TÜRKAV’ ın Trabzon’ da yaptığı çalışmaları biliyorum. Çok etkin ve saygın çalışmaları bulunmaktadır. Kenan Kuru Başkanımızı ve Yönetim kurulunu kutluyorum. İl Başkanlığımız olarak bu çalışmalara katılım sağlayarak beraber olacağız. Teşekkür ediyorum dedi.

TÜRKAV Başkanı Kenan Kuru yaptığı konuşmada MHP İl Başkanlığına atanmanız dolayısıyla kutluyorum. Başarılar diliyorum.

Başkan KURU: MHP, TARİH SAHNESİNDE KÖKLÜ DURUŞUN ADIDIR. Tarih, içinde yaşanılan değerleri anlatan ve deneyimlerden geçerek bu günlere gelmektedir. Ve geleceğe ışık olmasında bu varlığın görülmesi önemli olmaktadır.

Bu gün yükselme yolunda olan Türkiye’ de yaşıyoruz. Bir milleti var eden, kendine özgü değerleriyle farklı kılan ve tarih sahnesine uzanan mevcudiyetiyle tehditleri bertaraf etmesini sağlayan köklü duruştur.

Türkiye Cumhuriyeti Devleti büyük bir devlettir. MHP siyaset sahnesinde asaletini hep korumuştur. Hayırlı olsun dileklerimizi ileterek başarılar diliyoruz dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber