Trabzonspor, on gün sonra, 
UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turunda Ružomberok-Tobol eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak.

Bordo-mavili ekip, 
Avrupa'da ilk maçını 25 Temmuz’da, rövanş karşılaşmasını ise 1 Ağustos’ta oynayacak. 
Bu arada,
İlk maçta Ružomberok, Tobol’u 5-2 yenerek avantaj sağlamıştı.
Muhtemelen rakibimizde bu kulüp olacak.

Peki bu resmi müsabakaya 10 gün kala, transferde yaşanan şok gelişme ve geciken transferleri nasıl değerlendirmek gerekir?

Şampiyonluk adına Macaristan kampına yetişecek denilen transferlerden, en ihtiyacımız olan bölgelere transfer yetişmedi.

Kanserli hastanın ilaca ihtiyacı olduğu gibi, Trabzonspor’un da stoper bölgesine acil ihtiyacı olduğu bilinmektedir. 

Peki en çok ihtiyacın olan yere transferi gerçekleştirememişsin kamp bitmiş Trabzon’a gelmişsin, buradaki kamp da tamamlanmak üzere ve on gün sonra resmi müsabakaya çıkacaksın, eee bırak defansa katkıyı elindeki yıldızı kaçırmışsın.

Şok bir kararla sağ bek Thomas Meunier Trabzonspor ile olan Sözleşmesini, sözleşmedeki madde gereği tek taraflı fes ettiğini bildirdi.

Trabzonspor başkanı Sayın Ertuğrul Doğan’ın yaptığı açıklamada.
Thomas’ın sözleşmesinin bitmesine 5 dakika kala çektiği mail ile sözleşmesini tek taraflı fes ettiğini tarafımıza bildirmesi, bizi şok eden bu haber oldu, yasal haklarımızı kullanacağız diye açıklama yapması, Trabzonspor’un nasıl yönetildiğinin içler acısı olarak ortaya serilmesi demektir. 

Bu eleştiriyi rahatlıkla yapabiliyorum çünkü,, başkan Ertuğrul Doğan’ı destekleyen birisi olarak bu gelişmenin yönetim hatası olduğunu düşünüyorum. 

Doğruları söylerken yanlışları da söyleyebilmek gerektiği gerçeğinden yola çıkarak, böyle bir son dakika gelişmesinin Trabzonspor’a yakışmadığını, neresinden bakarsanız bakın beceriksizlik ve yönetim hatası olarak ortaya çıktığını söylemek zorundayım.

Geçtiğimiz sezonun, kendi adımıza kayıp sezon olduğu bir gerçek. Bu kayıp sezonun devre arasında ağır bir sakatlıktan çıkmış Thomas Meunier gibi bir ismin, Trabzonspor’a transfer edilerek sakatlıktan kurtulmak ve eski performansını geri kazanmak adına Trabzonspor’u kullandığı ortaya çıkmaktadır.

Siz bunu ön göremeyerek altı aylığına bu oyuncuya sözleşme imzalayıp, üzerine bir de transfer teklifi geldiğinde, ya da ailevi sebeplerden dolayı sözleşmemi tek taraflı fesedebilirim maddesini koyduğunda, Trabzonspor üst aklı olarak buna onay vermemeniz gerekmekteydi maalesef sınıfta kaldınız.

Neden sınıfta kaldınız biliyor musunuz, on gün sonra Avrupa’da resmi müsabaka oynayacaksın sağ bekin yok buyur buradan yak! Şimdi kara kara düşünürsün, koyar Serkan Asan’ı oynatır kenardan seyredersin, olmadı saçını başını yoolarsın. İnşallah kötü bir sonuçla karşılaşmayız.

Kötü bir sonuçta karşılaşmamız demek, daha sezon başlamadan Trabzonspor’un ligi havlu atması anlamına gelecektir. Hoppala bu da nereden çıktı şimdi demeyeceksin, çünkü böyle bir kötü sonucun camiada çok büyük eleştirirler ortaya çıkacağını, bu eleştirilerin ise kaos’a döneceğini tahmin etmemek en hafif tabirle ahmaklıktır. 

Ayrıca Meunier’in gitmesi önemli değil, böyle bir zamanda, yani hocanın eleştirildiği, yönetimin açığı aranan bir dönemde, işi sadece eleştiri olan muhaliflere prim vermemekti ama, maalesef bunuda verdiniz. 

İnşallah kötü senaryolar değil de iyi senaryolarla karşılaşmak dileğiyle diyelim hoşçakalın. 

(2011’DE ŞİKEYİ HANS GÖRDÜDE HASAN GÖREMEDİ)

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber