1461 Trabzon Futbol Kulübü U19 TAKIMI İÇİN BÜYÜK ATILIM

Bölgesel Gelişim Ligi’nde mücadele eden ve son iki yıldır final grubu maçları oynayan U19 Takımımız için Hekimoğlu Döküm Spor Tesislerimiz de ayrı bir tesis tahsis edildi. Tesisimiz içerisinde yer alan, içerisinde antrenör odası, yemekhane, toplantı salonu ve konaklama odalarının olduğu bina U19 takımına tahsis edildi.

Kulübümüz ayrıca geçtiğimiz günlerde U19 Takımımızın başına, Trabzon’un önemli Teknik Direktörlerinden olan Osman Kastan’ı getirmişti. 1461 Trabzon FK U19 Takımımız yeni sezon hazırlıklarına ise U19 Takımı tesislerinde yapılan sezon açılışı ile başladı. Sezon açılışına Başkanımız Celil Hekimoğlu, Yönetim Kurulu Üyelerimiz, A Takım antrenörlerimiz, Altyapı antrenörlerimiz ve U19 Takımı oyuncularımız katıldı.

Bu sezon U19 Takımı için büyük bir atılım yaptıklarını kaydeden U19 Takımımızdan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Kadir Kantekin, “U19 Takımımızı da aynı A takımımız gibi ayrı bir kategori şeklinde planladık. Ayrı bir binamızı yenileyerek, U19 Takımımıza tahsis ettik. Hem Futbolcularımızın konaklayabileceği odalarımızı buna göre düzenledik. A takımımız için olan tüm imkanlarımız artık U19 takımımız için de olacak. Bunun da sonuçlarını geçmiş yıllar da olduğu için gelecek yıllarda da en iyi şekilde alacağız. Hedefimiz A Takımımıza oyuncu yetiştirmek” ifadelerini kullandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber