AKÇAABAT’TA VOLEYBOL TURNUVASI BAŞLADI

30 Ağustos Zafer Bayramı’na kadar devam edecek olan Voleybol Turnuvasına çevre ilçeler de dahil olmak üzere toplamda 21 takım ve 264 sporcu katıldı.

İbrahim Erdemoğlu Spor Lisesi Spor Salonunda gerçekleştirilen çekişmeli ve bir o kadar da heyecanlı geçen Voleybol Müsabakalarında yürekler ağza geliyor; sporcular ter döküyor.

BAŞKAN EKİM BAŞARILAR DİLEDİ

30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlama Etkinlikleri kapsamında düzenlenen Voleybol Turnuvasına katılan tüm takımlara ve sporculara başarılar dileyen Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, “ İbrahim Erdemoğlu Spor Lisesi Spor Salonunda gerçekleştirilen maçlar, çok heyecanlı geçiyor. Nefesler tutuluyor, terler dökülüyor, tüm takımlar var güçleriyle birbirleriyle mücadele ediyor. Voleybol Turnuvasındaki tüm müsabakalar centilmenlik çerçevesinde ilerliyor. Voleybol Turnuvamıza çevre ilçeler de dahil olmak üzere yoğun bir katılım var. Gençlerimizin spora olan tutkusu ve ilgisi bizleri ziyadesiyle memnun ediyor. Gençlerimizin spor faaliyetlerimize olan ilgisi, bizlere daha çok çalışma azmi veriyor. 30 Ağustos Zafer Bayramı’na kadar devam edecek olan Voleybol Turnuvamıza katılan tüm sporcularımıza başarılar diliyorum.” Dedi.

Voleybol Turnuvası’nda dereceye girenlere ödülleri 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlama etkinlikleri dahilinde verilecek.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber