İSMET KÖSOĞLU/Gazeteci Gözü İleAnkara’dan tasarruf tedbirleri alınmış uygulanırsa ebetteki güzel.

İtibar deseniz o da çok önemli.

Geçmiş dönemlerde yönetenlerin vizyon eksikliği olduğu için İtibarsızlıklar çok yaşandı. Bu eksiklik AKP döneminde her zaman dile dolandı ve ne bahasına olursa olsun hiçbir zaman itibardan vazgeçilmedi.

Tasarruf nasıl olursa olsun sonunda itibar var.

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası için maçlara değişik ülkelerden adamlar gönderildi.

Şöyle ki bizi kıskanan birçok ülkesi varmış ki itibarları yere düştü dersek yerinde olur.

Türkiye itibardan tasarruf olmaz diyerek maçları takip için 613 vatandaşın bütün masraflarını karşılayarak Almanya’ya gönderdi.

Bizim gibi turnuvaya katılan ülkelerden İngiltere itibarı yere süründürdü, zira Milli takım kafilesinden başka kimseyi bedava götürmemiş.

İsviçre 14 davetli götürmüş, favori takımlardan İspanya 40 kişi götürüvermiş. Portekiz 33 kişiyi ancak götürebilmiş.

Türkiye’miz millet Anadolu’da aç bi aç kalsa da itibardan tasarruf olmaz diyerek kim oldukları sır gibi saklanan 613 halis muhlis yandaş vatandaşı bedava maçları izlemeye götürmüş. Umarım bunların bazısı daha önce Belediyeler tarafından götürülenler gibi Avrupa’ya iltica etmez.

İtibardan tasarruf olmayacağını herkes bilmeli. Tek düşüncem giden 613 özel vatandaşın sağ salim yurda geri dönmesi zira onlar yine bize lazım.

---------

İkizdere Av bölgesi olmamalı,

Doğal yaban hayatın korunmasından yanayım.

Rize’de özellikle İkizdere Vadisinde bazı bölgeler yöre insanının bilgisi haberi olmadan Ankara’daki Merkez Av Komisyonu tarafından av sahası yani avcılık yapmak için serbest alan ilan edilmiş.

İkizdere paralı yani profesyonel avcıların keyfine göre avcılık yapacağı alan değildir.

Bölge insanı doğal yaban hayatı korurken il dışından gelecek paralı avcılar tarafından korunan alanların lağvedilmesini istemiyor.

Merkez Av Komisyonu kararını alanlar İkizdere Vadisinin tamamını ava açık bölge değil ava kapalı alan haline getirmelidir.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber