AGD Trabzon Şube Üniversite Komisyonundan TEKNOFEST birincisi 

Anadolu Gençlik Derneği ve Milli Gençlik Vakfı Genel Başkanı Salih Turhan sosyal medya hesabı üzerinden “Ahmet Demir Kardeşimizi ve takım arkadaşlarını tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.” paylaşımı yaparak Demir’i tebrik etti.

Tebrikler için teşekkür eden Demir: “Bu başarı, sadece bir başlangıç. 5. nesil ulaşım aracı olan hyperloop teknolojisinde ülkemizin sektörde öncü bir rol üstlenmesi için çalışmaya devam edeceğiz.

Bu teknolojiyi dünyada öncelikle ülkemize kazandırmak için durmaksızın çalışacağız. Yeni bir teknolojiyi geliştirmek ve bunların karşılığını almak tarif edilemez bir duygu.

Yarışma esnasında aracı kontrol etme sorumluluğunu alıp bunu başarılı bir şekilde gerçekleştirdiğim için gurur duyuyorum.

Bu vesileyle buradan beni destekleyen herkese ve tüm takım arkadaşlarıma tekrardan teşekkür ediyorum.” ifadelerinde bulundu.

AGD Trabzon Şube Üniversite Komisyon Başkanı Mehmet Emin Göktaş ise “TEKNOFEST için üniversite komisyonumuzdan farklı takımlarda birçok arkadaşımız mücadele etti ve başarılı projelere imza attılar.

Başta Ahmet Demir kardeşimiz olmak üzere bütün arkadaşlarımızı yürekten tebrik ediyorum.” açıklamalarında bulundu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber