Kitap Fuarlarını çok severim. Bu tarz etkinlikler yazar ve okuyucuyu bir araya getiren çok kıymetli anlardır. Bu sayede okuyucu kitabın yazarı ile temasa geçip duygu ve düşüncelerini açıkçayazara ifade edebilecek özgürlüğe sahip oluyor. Yazımızda,yaklaşan bir etkinliği konu almak istedim. Bu hafta sonu Tüyap Kitap Fuarında çok sevdiğim bir yazarın imza gününe gideceğim. Her yıl bir kere ve belli tarihlerde olan bu önemli etkinliğe herkesi bekliyoruz. İmza Gününe katılacağım yazarı size biraz tanıtmak isterim. Çok etkileyici! Olduğunu fark edeceksiniz. Çünkü Çok sayıda esere sahip.
57 Eşsiz Eserin Yazarı olan
Akif Manaf
Yeni Kitabı: Şiddet Psikolojisi ile
İstanbul Tüyap Kitap Fuarı 17 Kasım saat: 14.00 –15.30 arasında okurlarıyla buluşuyor.
57 eşsiz eserin ünlü yazarı Akif Manaf, İstanbul Tüyap Kitap Fuarı’nda yeni eseri “Şiddet Psikolojisi” ile 17 Kasımda okurlarla buluşacak!
Herkeste var olan şiddeti algılamayı, tanımayı ve dönüştürmeyi derinlemesine analiz eden Yazar; bir o kadar da roman tadında sürükleyici bir eser yazmış. Kitap barış, sevgi ve farkındalık adına herkese hitap ediyor!
Akif Manaf bugüne kadar insanı ilgilendiren hemen her konuda yazdığı 57 eseri ile kendine has okur kitlesine sahip, dahi yaklaşımlı nadir yazarlardan birisi olarak öne çıkıyor.
Kişisel gelişim üzerine yazdığı eserlerinde çarpıcı konulara evrensel yorumlar, ilginç ve dahice yaklaşımlar getiren yazarın yeni çıkan kitabı “Şiddet Psikolojisi” nin de diğer eserleri gibi çok ilgi görmesi bekleniyor.
Günümüzün en ilginç yazarlarından olan Manaf ve eserleri ile tanışmak isterseniz İmza Günü: 17 Kasım 2018, saat 14.30-15.30, İstanbul Tüyap Kitap Fuarı.
Dahi Yayıncılık’tan çıkan Şiddet Psikolojisi, ilk kez Fuar’da okurlara ulaşacak.
ARKA KAPAKTAN:
İnsanlar önce hayvanları gereksiz yere katletmekte sonra da uyguladıkları şiddet yüzünden birbirlerine saldırmakta ve insan insanı öldürmektedir. Şiddet orman yangını gibidir bir kere uygulanmaya başlandı mı, insanın bütün bünyesini yakıp yıkar....
Şiddet uygulayan insana, şiddet dolu geçmiş düşman olur ve onun şiddet dışı bir gelecek gibi dostu olamaz. Şiddet her zaman bir düşmandır ve şiddet uygulayan insanın en büyük düşmanı uyguladığı şiddettir....
Gerçek şu ki, sevgi olmayan her şey şiddettir. Nitekim soyutlanma sevgisizlik demektir. Kişi kendi ego kabuğuna çekilince ve sadece kendi kişisel istekleriyle ilgilenince sevgi azalır, bencillik artar ve şiddet patlar...
Bütün filmlerde şiddet sahneleri var çünkü şiddet hayatın bir parçasıdır. Şiddet sahnesi insanı hayvani düzeye indirir; şimdiyi ve geleceği unutturur. Eğer her bir insan içindeki şiddetin bilincinde ve farkında olursa, bu şiddet denilen illeti merhamet denilen nimete dönüştürebilir...