Gazi Kızı 30 Ağustos’ta… “TRABZONLU GAZİLERİ UNUTMADI”

Türkiye Kıbrıs Kore Gaziler Derneği Trabzon Şube başkanı seyyah Sağıroğlu ve Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret eden Dilek Mihriba Gedikli, gazilerin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutladı.

“26 Ağustos günü Büyük Taarruz ile atılan ilk adım, vatanına canını siper etmiş bir milletin tarihin en büyük mücadelesini vermesiyle 30 Ağustos günü zafere ulaşmıştır. Bu kutlu mücadelenin başkomutanı Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ve şehitlerimizi şükran ve saygıyla anıyorum” diye konuşan Dilek Mihriba Gedikli, kendisinin de bir gazi kızı olduğunu, söyledi.

Ziyarette Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akçaabat eski ilçe Kadın Kolları Başkanı ve Ayrıca Akçaabatlı Kıbrıs Gazisi Kenan Solak’ın Kızı Dilek Mihriba Gedikli ile Edibe Ertürk, Elif Şenoğlu Aydın, Güllü AK, Tülin Kolaylı, Aydan Yalçınkaya, Kübra Sürül ’den oluşan arkadaş grubu 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle Türkiye Kıbrıs Kore Gaziler Derneği Trabzon Şubesinde gazilere pasta sürprizi yaptılar. Trabzonlu Gazileri ziyaret eden arkadaş Grubu, Üzerinde Kırmızı Beyaz Türk Bayrağı logolu ve “30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlu Olsun” yazılı pastayı birlikte keserek gazilerin gününü de kutlamış oldular.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber