Geleceğin sanatçıları yetişiyor…

Alanında uzmanlaşmış ve donanımlı eğiticilerle başta enstrüman olmak üzere, drama, bale, resim, satranç, tiyatro ve dans alanlarında hizmet veren Trio Sanat Merkezi, 3’üncü Geleneksel Yılsonu etkinliğinde öğrenci velileriyle bir araya geldi.

Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinlikte öğrencilerin bir yıl içerisinde yapmış oldukları resimler giriş alanında sergilendi. Daha sonra iç kısımda öğrencilerin bale, dans ve enstrüman gösterileri sahne aldı. Birbirinden yetenekli öğrenciler gerek resimde, gerek enstrüman ve gerekse bale ve dans gösterilerinde adeta parmak ısırttılar.

Sanat Merkezi’nin kurucusu eğitmen Recep Ragıp Demeli yeni bir merkez olmalarına rağmen oldukça güzel geri dönüşler aldıklarını belirterek “Gerçekten aramızda çok yetenekli çocuklarımız var. Önümüzdeki yıllarda birçoğunun ismini hem Trabzon hem de ülkemiz sıkça telaffuz edecek. Buna emin olun. Bizim amacımız çocuklarımızı, gençlerimizi müzikle buluşturup onların içinde olan sanat becerilerini ortaya çıkarmak ve özgüvenlerini kazandırmak. O yüzden sloganımızı ‘Kendini Keşfet’ diye koyduk” dedi.

Gösteriye katılan veliler de çocuklarının performanslarından memnunluk duyarken onların bu mutlu günlerini cep telefonlarıyla ölümsüzleştirdiler.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber