Umut ve Yaşam Derneği ile Trabzon Büyükşehir Belediyesi İle Ortak projeye imza attılar

Trabzon Büyük Şehir Belediyesi tarafından Eyof Parkı Tesislerinde düzenlenen kahvaltıya; Trabzon Karadeniz Teknik Üniversitesi Farabi Hastanesi’nde tedavisi devam eden çocuklar,aileleri,Umut ve Yaşam Derneği üye ve gönüllüleri katıldı. 
Kahvaltı sonrası palyaçolar ile birlikte dans edip çeşitli oyunlar oynayan çocuklara daha sonra okul çantası,kitap ve kırtasiye malzemeleri hediye edildi. 
Umut ve Yaşam Derneği yönetim kurulu başkanı Dr.Nimet Baki, Trabzon Büyük Şehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Muharrem Çimşit’e çiçek takdim etti. 
Dr.Baki; “ Umut varsa Yaşam da vardır idolümüzle bizimle birlikte olan yol alan tüm destekçilerimize sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz.

Sizin katkılarınızla erken teşhisin önemi ve sağlıklı yaşamı teşvik konularında farkındalık oluşturuyor, birlikte her geçen gün daha çok hastamızın hayatını kolaylaştırmaya çalışıyoruz. 

Sağladığınız her katkının amacına uygun şekilde harcanacağı sözümüzle, sağlıklı bir geleceği inşa etme yolunda çalışmaya var gücümüzle devam ediyoruz. Bugün burda kanser savaşçısı çocuklarımızla birlikte yine çok güzel bir etkinliğe imza attık. Yeni eğitim ve öğretim yılı başlangıç öncesi çocuklarımıza kitap ve kırtasiye desteğinde bulunduk. Desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Trabzon Büyük Şehir Belediye Başkanımız Sayın Av.Ahmet Metin Genç’e, çok teşekkür ederiz

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber