Trabzon Haber ve Trabzonspor Haber
2024-06-22 22:25:29

MONTELLA’DA GÜCÜN ESİRİ OLMUŞ 

HÜSEYİN DEĞİRMENCİ

komodor6161@hotmail.com 22 Haziran 2024, 22:25

Maalesef endişelerim gerçek oldu! Gürcistan’a 3 gol attık diye ortamı şampiyonluk havasına sokan medya ve bunun gazıyla hatalar zincirine devam eden Montella hoca, Portekiz karşısında kötü kadro, kötü oyunla 3 gol yiyerek, bütün ülkeyi mateme boğdu. 

Tamam performans düşüklüğü olabilir fakat, bu sezon 43 maç oynayan Uğurcan Çakır’ın yerine Geçtiğimiz sezon sadece 4 maça çıkıp ve kalesinde 3 gol gören Altay Bayındır'a istanbul medyasına yalakalık olsun diye Portekiz maçında forma  verirsen, bu sonuç normal. 

Orta alanda koşan adamın yok,  top kapacak adamın yok, yani top kapamazsın, mücadele desen sıfır,  savunmanda bir canlı bomba, ee daha nasıl maç alacaksın?

Dikkatimi çeken bir röportaj gördüm! Röportajı maç öncesi Portekiz’in hocası Martinez veriyordu! Ve diyordu ki, 
Türk milli takımının defasında zaaflar var!
Adam bunu görmüş, çözmüş ve üzerine birde açıklamış ama, biz maalesef bizim hocamız kendi takımını görmemekte ısrar ediyor. Yuuh yani! 

Portekiz’de Ronaldo ile Pepe 40 yaşındalar ama yorgun değiller oynuyorlar, 
bizim 19 yaşındaki Arda Güler’i yorgun diye oynatmıyorsun,
Ajax’ın yıldızı Ahmetcan’ın yerine 1 yıl içinde 2 takımın şampiyonluk kaçırmasına sebep olan Samet’i ısrarla oynatıyorsun, maçı kaybetmen için daha ne olsun? 

Evet inatçı Montella hoca, senide kaybettik, maalesef sende gücün ve baskının esiri olmuşsun ve liyakate önem vermemişsin! 
Samet’in ısrarla stoperde, Yunus’un da bu maça dair kanatta oynaması hataydı.

Batış Alper ise santrforsuz oynamana sebep olacak etkisizlikte kalınca, sonuç zaten kaçınılmazdı ve kaçmadı da zaten.

Bazı şeylerin değişmesi için, etki ve tepki gerekmektedir. Bu nedenle milli takımın selameti için TFF başkanı M.Büyükekşi, H.Altıntop ve Montella hoca gitmeli. 

(2011’DE ŞİKEYİ HANS GÖRDÜDE HASAN GÖREMEDİ)

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.