Trabzon Haber ve Trabzonspor Haber
2024-10-26 21:25:11

TARAFTARIN SABIR HEYBESİ TAŞIYOR BİLESİNİZ  

HÜSEYİN DEĞİRMENCİ

komodor6161@hotmail.com 26 Ekim 2024, 21:25

Trabzonspor İzmir deplasmanında puan puana olduğumuz Göztepe ile karşılaştı. 

Maçın ilk devresinde, bariz bir üstün taraf göremedim ki, maçın 28.dakikasında Göztepe Dennis’in kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kalmasına rağmen, Trabzonspor beklediğimiz oyun üstünlüğünü maalesef sahaya yansıtamadı. 

Trabzonspor’un çok net bir sıkıntısı var ve bu sıkıntı maalesef haftalardır giderilemiyor ve yine maalesef ki, giderileceğinin sinyallerini bile vermiyor.

Oyuncuların bir çoğunun öz güven sorunu olduğu gözlemliyorum. Bu özgüven sorunu oyuncuların gerçek kalitelerini sahaya yansıtmalarında sorun ortaya çıkarıyor. 

Doğal olarak bu büyük sorun, Trabzonspor’un büyük takım gibi değilde, daha çok bir Anadolu takımı gibi oyun oynamasını ortaya çıkarıyor. Ve bunu izlemeye taraftarını mahküm ediyor.

Bu sorunun giderilmesi için acaba ülkenin en iyi psikologlarından destek mi almak gerekiyor? Acaba değil mutlak almak gerekiyor!
Ne gerekiyorsa bir an önce yapılmalı çünkü, atını alan Üsküdar’ı geçmek üzere! 

Trabzonspor Göztepe maçının başından sonuna kadar Göztepe’nin daha etkili ve net pozisyonlarını izledik ve bu pozisyonların bir çoğunda Uğurcan kalesinde devleşince, Trabzonspor, altmış dakika 10 kişi oynayan Göztepe’den tarihi fark yiyebilirdi. 

On kişi 1-0 öne geçen Göztepe, Trabzonspor’un penaltıdan Benza ile bulduğu golle bu üstünlüğünü koruyamadı ve maç 1-1 oldu fakat, maçın son anlarında galibiyet kovalayan Trabzonspor arkada güveni elden bırakınca Göztepe faturayı kesti ve maçı 2-1 kazandı. 

Trabzonspor maalesef kendine, adına, şehrine, taraftarına ve tarihine yakışan futbol oynamıyor. 

Allah selametini versin bir arkadaşım vardı, Trabzonspor’un bu gibi kötü sezon durumlarında, Trabzonspor’a 11 tane oyuncu lazım derdi!
Evet 11 tane değil ama, Uğurcan ile birlikte bir iki oyuncu daha kalabilir! 

Artık ne yapılması gerekiyorsa yapılsın, ama lütfen, bunun adı  yeniden yapılanma olmasın! 
Bıktık ve bıktırdınız! 

Her hafta, her maç sonu taraftarın sabretmesi isteniyor ve taraftarda, sabretmek için, sinir, stres, eleştiri ve vur kır parçala duygusunu, sırtındaki heybeye atıyordu!

Şimdilerde, özellikle 10 kişilik ligin yeni ve semt takımı olan Göztepe’ye mağlup olmasıyla, taraftarın sabır heybesi taşmak üzere, hatta taşıyorda diyebiliriz bilesiniz.
Herkes ayağını denk alsın.

(2010-11 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR)

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.