Trabzon Haber ve Trabzonspor Haber
2024-09-01 23:56:03

TRABZONSPOR’U KİM YÖNETİYOR? 

HÜSEYİN DEĞİRMENCİ

komodor6161@hotmail.com 01 Eylül 2024, 23:56

Trabzonspor’u kim yönetiyor? 
Diye bir soru sorarak yazıma başlamak istiyorum. 
Çünkü, Trabzonspor’un içerisinden inanılmaz haberler geliyor, geri vitesler, ters köşeler ve git geller yaşanıyor.

Şampiyon hocayı taraftar istedi diye gönderdin!
Tamam ama, 
Hiç düşünmediniz mi?
Sezon başı hazırlıklarını yapan, kamp programları ve kamp çalışmalarında, oynamak istediği sistemi, eski yeni bütün oyuncularına anlatan, oyuncularıyla toplantılar yapıp düşüncelerini aktaran, bire bir görüşmelerinde oyunculara motivasyon yükleyen ve transferlerin tamamına imza koyan, Avrupa maçları oynayıp kupalardan elenen ve buna mukabil ligde başarmak zorunda olduğunu hisseden, daha ligde bir maç oynamış ve berabere kalmış ve kurduğu takıma oldukça güvenen hocanı gönderdin. Neden?

Ayrıca yerine getireceğin yeni teknik adam, yeni transferler istemeyecek mi? başarısızlık durumunda bu kadroyu ben kurmadım, bunlar çöp, bunlarla başarılı olunmaz demeyecek mi? Mevcut oyuncu kadrosundan, sistemime uymuyor deyip şunları gönderin diye elinize bir liste tutturmayacak mı? Harcanan onca milyonlarca Euro boşa gitmeyecek mi? vb.

Yani siz taraftar istedi diye hocanızı gönderirken, taraftar istiyor diye başka bir ismi hoca olarak getirirsen, o taraftar yarın seninde gitmeni istediğinde ne yapacaksın başkan? 

Adı geçen Şenol hoca için sana baskı yapan Trabzon ve Trabzonspor’un ağır abilerini kıramayıp, üzerine bir de taraftarın istediğini yapmış olmamak için anlaştığın ve haberini basına sızdırdığın Fatih Tekke hocayı darıltmayı göze alıp ve hocayı umursamaz davranırken, seni bu duruma düşürenlerin yarında senin ipini çekeceklerini hiç akıl edemedin mi? 

Koltuğunun sağlam kalması adına, herkesime şirince davranmaya çalışırken, yönetimsel küçüklük içine düştüğünü, yeteneksiz ve güçsüz yönetim olarak nitelendirildiğini fark edemiyor musun?

İçinde bulunduğun kaos ortamlarını yönetebilmen ve Trabzonspor için en doğru kararı vermen, camiayı kısa sürede toparlayıp ayağa kaldırman gereken bir koltukta otururken, bunun ciddiyetini benimseyemeyip, her eleştirinin ardına düşmek ne demektir.

Başkan bu kulübü sen ve yönetiminiz mi yönetiyor?
Yoksa şehrin ağır abileri mi yönetiyor?
Yoksa, taraftar mı yönetiyor? 
Anlayamadık!
Sahi başkan Trabzonspor’u kim yönetiyor? 

Koskoca Trabzonspor başkan ve yönetiminin her durumda, A planı, B planı, C planın ve hatta D planı bile olmalı! Olmak zorunda, fakat üzülerek görüyorum ki, sizin planınız milanınız yok. Bırak A’yı B’yi, zannedersem sizin güncel planınız bile yok.

Hocayı gönderiyorsunuz fakat yenisini hemen getiremiyorsunuz neden? Çünkü planınız yok! 
Sonra, İhsan Derelioğlu’na takımı maça çıkar diyorsunuz!
Bu ihsan hocaya, bu günler için mi para ödüyorsunuz?
Eğer cevabınız EVET ise, çok yazık Trabzonspor’un paralarına.

Bu durumlarda, takım kaptanına ve takımın en tecrübeli oyuncularına toplantı çağrısı yaparsın! Durumu izah edip bir maçlık takımı sahaya siz çıkaracaksınız! Aranızdan bu işi yapacak hocayı seçin ve çalışmalara başlayın demek zor mu? Yoksa korkuyor musunuz? 

Korkmayın cesur olun!
En azından İhsan hocadan daha cesur takım sahaya çıkarırlar, daha ruh yüklü bir 11 sahada sürerler ve en azında İhsan hoca gibi yenilmeler. 

Trabzonspor ligin yeni ekibi Eyüpspor ile deplasmanda karşılaştı fakat, Trabzonspor o kadar aciz bir oyun ortaya koydu ki, oyuncular ortaya koydukları bu ruhsuz durum, sanki ruhsuzlar ordusunun bir fregmanı gibiydi. 

Yine kalede Uğurcan’ın devleştiği, Trabzonspor’un acizleri oynadığı, 0,04 gol beklentisi olduğu bir istatistiğin gözümüze gözümüze sokulduğu bir müsabaka oynadık.

Sevgili İhsan hocam, taraftarın Abdullah hocayı ne diye istemediği aşikarken, sen bir maçta taraftarın ne kadar istemediği bir oyun anlayışı ve yönetimi varsa, bu maçta inadına ortaya koydun. Ve galip gelmeyi bize hayal bile ettiremedin. 

Koskoca 90 dakika, Trabzonspor’da bir oyun anlayışı, arzu, istek, şut, pozisyon hiç birşey görmedik. Bu nasıl bir Trabzonspor’dur ki, en ufak bir kaosta, yerle bir oluyor? 

Ayıp ayıp, evet beyler ayıp oluyor. 
Asgari ücretle geçinmekte zorlanan ama, sizi izlemeye gelen taraftara karşı ayıp!
Aldığınız milyon milyon euralara ayıp oluyor. 
Kendinize gelin!
Yönetimde, oyuncularda, teknik heyetlerde kendine gelsin artık.

(2010-11 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR)

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.