Trabzon Haber ve Trabzonspor Haber
2024-06-14 21:41:57

 KUDURMUŞ KUDUZLAR!

OSMAN KARAGÜZEL

osmankaraguzel@hotmail.com 14 Haziran 2024, 21:41

GÜNDEMDEN ÖNEMLİ BAŞLIK

              Kudurmuş kuduz, ne idüğü belirsiz, hangi canlı türüne girdikleri zoolog ve biyologlarca henüz teşhis edilememiş ve adı konamamış ziyonist vampirler, kadın, erkek, yaşlı, genç, çocuk, bebek, hasta, hastahane, cami, kilise ve mektepten sonra, mülteci kampını da bombaladı ve dünya da mülteci kampına bile tecavüz eden, daha eskilerde Sabra ve Şatilla mülteci kamplarında da bu vahşet ve soykırımı yapan ilkler arasında yer aldı bu melunlar! Ve MUSELMAN, EMPERYALİSTLERİN KUKLASI İDARECİLERDEN hala KONUŞMA VE GÜRLEME DIŞINDA TEK BİR YAPTIRIM YOK! EMPERYALİST ABD VE BATI HALA DESTEKLİYOR ve esas azmettirici, baş tedarikçi ABD yönetimi. KAHROLSUN BÜYÜKBAŞ ZİYONİST, KÜRESEL KATİL ABD!

                                           KÜÇÜCÜK MALDİVLER DEVLETİ

 

             Maldivler, Ziyonist  İzraillilerin ülkelerine   girişini YASAKLADI! Küçücük Maldivler bunu başardıysa, darısı başımıza! DARISI GERİ KALAN TÜM MUSELMAN KUKLA İDARECİLERİN BAŞINA!

                                        HAKAN FİDAN’IN ÇİN ZİYARETİ

 

           Basın haberi şöyle: “Tarihi ziyaret: Hakan Fidan Çin'e gidecek. Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Çin Halk Cumhuriyeti'ne gidiyor. Fidan'ın Dışişleri Bakanı olarak Çin'deki ilk teması olacak. Fidan, 5 Haziran'a kadar sürecek program kapsamında D. Türkistan'ı da ziyaret edecek.”

            Evet HEP AYNI TİYATRO OYNANIYOR! HER ÇİN'E GİDEN TÜRK YETKİLİ D. TÜRKİSTAN'I ÇİNLİLERİN  NEZARETİNDE ZİYARET EDİYOR. HİÇ ŞÜPHESİZ TEK BİR MÜSLÜMAN UYGUR (kaldıysa) ŞİKAYET EDEMİYOR, ETSE AKIBETİ BELLİ! HATTA, TÜRK YETKİLİ YALNIZ ZİYARET YAPSA BİLE, TEK BİR ŞİKAYET ALAMAZ! ZİRA ORASI ÇİN AJANI KAYNIYOR ve ŞİKAYET EDEN, HEMEN ARDINDAN YOK EDİLİYOR! VE SİZ HALA, ZİYARET ETTİĞNİZİ SANIYORSUNUZ! HAZİN TİYATRO!

                                         DİN GÖREVLİLERİNİN KIYAFETİ

 

             Din görevlilerinin ve hususen İmam Hatiplerin, diğer tahrif edilmiş Dinlerde olduğu gibi, belirlenmiş özel kıyafetleri elbette yoktur. İslam'da ruhban sınıfının olmadığını herkes bilmektedir. Ama sıradan bir kıyafet giymeleri de doğru olmasa gerek. Az da olsa artist gibi, manken gibi giyinenleri, kasıla kasıla yürüyenleri de görüyor, şahit oluyoruz. Daha sade, mütevazi, erkek tesettürüne uygun, daha tabii/doğal, fıtri ve örnek kıyafet giymeli, rol model olmalı, farkı fark ettirmelidirler. Buna uyanlar ekseriyettedir ve onları kucaklıyoruz.

                                 AYM’NİN REKTÖR ATAMA KARARI

 

               Basın haberi şöyle: “AYM'den tartışmalı 'rektör ataması' kararı! Anayasa Mahkemesi (AYM), üniversite rektörlerinin doğrudan Cumhurbaşkanı tarafından atanmasını anayasaya aykırı buldu.”

            İnancım odur ki, AYM doğru karar vermiştir. Halk MUHTAR, BELEDİYE REİSİ, VEKİL hatta  C. BAŞKANI SEÇİYOR AMA, ÜNİVERSİTEDE KOCA KOCA PIROFESÖRLER, İLİM ADAMI HOCALAR REKTÖRÜNÜ SEÇEMİYOR! Böyle bir şey olamaz! Hadi malum darbe döneminde tamam da, hala niye? Hiç olmazsa, zaruret varsa, ki yoktur, yine geçici bir dönem için, üç kişi seçilsin, birinin atamasını yüksek merci yapsın. Hatta YÖK yapsın.

                     EMPERYALİZME HİZMET EDEN BASINIMIZA BAKINIZ!!!

 

               Basınımızın ekserinde, ZİYONİST İZRAİL'e giden GEMİLERİ VURAN, EMPERYALİZME VE ZİYONİZME KARŞI  kahraman 'YEMEN' sözkonusu olunca, "İRAN DESTEKLİ HUSİLER" ifadesi kullanılırken, GAZZE VE FİLİSTİN KONUSUNDA ÇITI ÇIKMAYAN, SUUD VE ABD DESTEKLİ DİĞER YEMEN İÇİN, " ABD-SUUD-İZRAİL DESTEKLİ YEMEN" denmiyor,  sadece "YEMEN" ifadesi kullanılıyor! EMERYALİZME VE ZİYONİZME UŞAKLIK BU İŞTE!!!

                           HAKKARİ BELEDİYESİNE 'KAYYUM' ATANMASI ÜZERİNE

 

          Basının haberi şöyle: “Kayyum atanması üzerine, Batman, Diyarbakır, Siirt ve Antalya'da, kararı protesto etmek isteyen gruplar izinsiz yürüyüş yaptı."

           Kayyum atamak yerine, Başkan vekili vekalet etse veya tutuklanır ve hüküm giyerse, Belediye meclisinin yeni başkanı seçmesi yoluna gidilse, yeni seçilen de teröre bulaşırsa, aynı yol izlense, sanırım daha doğru olur. Hiçbir hak ve gerekçeleri kalmaz. "ADAM GİBİ BU İŞİ YAPIN, YOKSA, BU İŞİ KİM YAPARSA MAKAMINI KAYBEDER" mesajı yerini bulur. Seçilmemiş birinin atanması, seçenlerin iradesinin ortadan kaldırılması ve buna sığınmaları da ortadan kalkar. HUKUK TAM İŞLEMİŞ OLUR. İçte ve dışta şer güçlere malzeme verilmemiş olur. Değil mi?!

                                     ÇÖKEN BİNANIN ÇÖKME SEBEBİ!

 

         Çöken binanın çökme sebebi olarak; “KAÇAK KAT, DENİZ KUMU, İNCE DEMİR." Gösteriliyor.

         40 YILA YAKIN ALT YAPI İNŞAAT İŞLERİNDE KONTROL MÜHENDİSLİĞİ YAPAN BİR mühendis OLARAK SÖYLÜYOR VE DİYORUM Kİ: HUSUSEN İHALEYLE YAPILAN İNŞAATLARIMIZDA VE DİĞERLERİNİN EKSERİNDE , EN İYİSİ BİLE, FEN VE SANAT KURALLARINA UYUM,  %70-80 ORANINI GEÇMEZ.

İŞÇİLİK, KUM, HARÇ, SULAMA, KALIP, DEMİR, ÇİMENTO OLMASI GEREKEN GİBİ DEĞİLDİR, EKSİKTİR, NOKSANDIR.

                                  MEZUNİYET ETKİNLİKLERİ

 

             M. E. Bakanı genelge yayınladı: "Mezuniyet törenlerinin velileri zora sokacak pahalı şeylerden olmaması, veli tercihine bırakılması, milli ve manevi değerlerimize aykırı olmamasını istedi"

           Doğru bir karar ve öncelikle şu ‘PAPAZ KIYAFETLERİNE BENZEYEN KEP VE CÜBBELERE’ İVEDİ SON VERİLMELİDİR. Yerel ve milli kıyafetler mezuniyet kıyafeti olarak kullanılabilir veya her il kendi folklor kıyafetini kullanabilir. Hiç olmasa da olur Zira mali külfet getiriyor. Ama kep ve cübbe ivedi sonlandırılmalı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.