Trabzon Haber ve Trabzonspor Haber
2024-06-02 13:02:25

UYAN İNSANLIK, UYAN!! ÇOCUKLARI ÖLDÜRÜYORLAR

TURAN UZUN

tur.furkan@hotmail.com 02 Haziran 2024, 13:02

Dünyanın bir tarafında insanlar, çocuklar, kadınlar hünkârca öldürülüyor ve diğer kalan inanlar bunları seyrediyorsa, hiçbir şey yapmıyor hatta eğlenmesine, kendi hayatımıza devam ediyorsak vay halimize..

Şuan belki de bu yazıyı kaleme aldığım zaman a bombalar çocukların başına düşmeye devam ediyor. Bizler ne zaman kendimize geleceğiz. Yada kendimize gelmemiz için ne olması gerek. Ne tür hadiselerin vuku bulması gerek. Şu bir gerçek ki böyle davranmaya devam edersek hiç iyi durumumuz yok demektir. Olmayacaktır.  Çünkü öyle uyudulmuşuz ki uyanacak takatımız bile kalmadı. Gerçekleri göremez olduk.

Ey gidi ATALARIMIZ bir fermanınızla dünyayı titreten atalarımız neredesiniz? Gelin görün nesliniz öyle bir gaflet uygusuna yattı ki sizlerin kanla, başla aldığınız topraklarda insanlara zulüm ediliyor. Çocuklar katlediliyor. Gelin görün insanlık acımasızca devam eden olaya seyirci kalıyor.

Kendilerini Müslüman bellemiş ülkeler, milletler veya toplumlar gerek gaflet uygusunda olduğunda, gerek kendi bağımsızlığını ilan edemediğinden, bağımsızlığını ilan etse bile ekonomik bağımsızlığını sağlayamadığından bir yerlere gebe kaldığından maalesef bugün yaşananlara sessiz kalmaktadır.

Dünyada küresel güçler diye bir güç oluştu. Bu gücü elinde bulunduranlar istedikleri gibi at koşturmaktadırlar. Bu küresel güçler bizleri ve diğer milletleri sindirme beşindeler. Ne yazık belir bir zaman bizleri sindirmelerine karşı gelemedik.

Ancak gel zaman git zaman bizler bu küresel güçler tarafından kapatılmış olan kendi eski parçalarımıza dönme zamanımız gelmiştir ve geçiyor bile. Kendi öz yapımıza, asimile olmamış, asil kan akmaya başlayınca nelerin yaşanacağı aşikardır. Kendine gelen Türkler sadece kendine hayat vermeyecektir. Dünyanın her neresinde yaşanan haksızlık varsa o haksızlıklara karşı bir başkaldırış olacaktır. Onun içindir ki uyan, Uyan ..

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.