Trabzon Haber ve Trabzonspor Haber
2024-08-01 23:47:26

NİHAYİ HEDEF TÜRKİYEDİR

TURAN UZUN

tur.furkan@hotmail.com 01 Ağustos 2024, 23:47

Bugün Filistin’de yapılan savaşlar bir bölgesel ya da Yahudi Arap savaşı değildir. 1400 Yüzyıl önce başlayan haç hilal savaşıdır. Her ne kadar bizi ilgilendirmez diyorsak işin ucu bize bağlıdır.

Yüzyıllardır yapılan haçlı seferlerine kimler set olmuştur. Tarihin sayfalarına baktıkça orada Türkleri görecektir. Sadece Türkler değil tabi ki burada birlik olan Arapları görmemezlikten gelemeyiz. Bu açıdan birlik olmalı haç ile hilalin savaşında kanayan bu yaraya dur demeliyiz.

Bugün 70-75 yıl önce kurulan bir devlet, bu yıllar içinde topraklarını ne kadar büyüttüğünü gördünüz mü? Görün. Bugün o Filistin olmazsa, orda savaşan, direnenler olmazsa sıra kime gelecek biliyor musunuz? Lübnan, daha sonra Suriye Sonra Irak ve Türkiye. Neden mi? Çünkü vaat edilmiş topraklarda Türkiye’nin %20 si bulunmaktadır. Onun içindir ki bu savaş bizi ilgilendirmiyor deyip kenara çekilemeyiz

Çekilemeyiz çünkü bunu kabullenen bizlerin bir gün aynı şeyleri yaşayacağımız kesin olur. Bunu kabullenemeyiz çünkü tarihin sayfalarının bizlere yüklediği bir görev vardır. Bunu kabullenemeyiz çünkü her bir Müslüman bir kardeşinin ezilmesini kabullenemez. Bunu kabullenemeyiz çünkü haç ile hilalin savaşında bayraktar olarak en önde biz olmalıyız.

Bizler sınırlarımızı sadece gördüğümüz sınırlar olarak bilirsek ve ona göre hareket edersek biz kendimizi de, geleceğimizi de, bayrağımızı da, bizlere sığınanları da en önemlisi de HİLALİ, HAKKI savumayız.

Bizim sınırlarımız Çilve göz değil Kudüs’tür. Kapıkule değil Viyana, Bosnadır. Sarp sınır değildir Doğu TÜRKİSTANDIR. Onun için sınırlarımızın içine sinip sıranın bizlere gelmesini beklemeyelim gereken ne ise onu yapalım. Çünkü bizler düşersek hilal düşer. Ondan hedef Türkiyedir.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.